use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Kräuter-Kartoffel-Salat mit Fleischwurst

Kräuter-Kartoffel-Salat mit Fleischwurst -
  • 15 minuten
  • Vorbereitungszeit15 minuten
  • 1 Portionen
recipe image Kräuter-Kartoffel-Salat

Zutaten

  • 200 g Pellkartoffeln
  • 100 g Zucchini
  • 1/2 Bund Radieschen
  • 1 DU DARFST Fränkische Fleischwurst
  • 75 g Magermilchjoghurt
  • 3 EL Schnittlauchröllchen
  • 1 TL Rapsöl
  • Curry

      Anleitung

      1. Pellkartoffeln pellen. Zucchini und Radieschen putzen und waschen. Gemüse und Würstchen in Scheiben schneiden.
      2. Joghurt mit Schnittlauch, Öl und Curry verrühren. Sauce über die Salatzutaten geben und vermischen.